0
Komen

berasmara lepas TEKANAN ambil SPM

Views

hye...slamt ptang yer...
tdi aku da baca kt fb...
pasal bdak2 nie...bru je lpas SPM dah msok hotel..
mayb nk lpaskn tekanan SPM..huhuhu
mcm2 la...

kta bca nie....Berasmara Lepas 'Tekanan' Ambil SPM

Berasmara Lepas ‘Tekanan’ Ambil SPM


Menjalani peperiksaan besar seperti SPM memang memberi tekanan tetapi sepasang kekasih muda ini ada cara tersendiri untuk ‘melegakan’ tekanan itu.
Masing-masing dari Kuala Lumpur dan Negeri Sembilan memilih hotel bajet di Jalan Tun Ali, Melaka untuk ‘berasmaradana’, namun ‘tekanan’ mereka dijangka berterusan apabila kedua-duanya dicekup pencegah maksiat semalam.
Ketika diberkas, mereka berdua baru beberapa jam mendaftar masuk ke hotel tersebut.
Pasangan kekasih yang baru selesai menduduki peperiksaan SPM ini ditahan ketika pemeriksaan mendapati mereka berkurung di dalam satu bilik hotel.
Ia hasil operasi bersepadu disertai Jabatan Agama Islam Melaka (Jaim), Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB) dan Invest Melaka.
Nampaknya kalau semua calon SPM memilih ‘cara ini’ untuk melepaskan tekanan, habis lakulah semua bilik hotel kat Malaysia ni
Sayang sekali, apa yang mereka belajar selama 11 tahun iaitu dari Darjah Satu sampai Tingkatan Lima rupanya berkesudahan di hotel bajet saja.
Pasangan kekasih tadi mungkin merasakan dengan memadu kasih di dalam bilik hotel akan meredakan ‘tekanan’ masing-masing, tapi mereka tidak sedar bila ditangkap begini, yang paling menerima tekanan sudah tentulah emak dan bapa mereka
p/s: tq bca entry iela...penggunaan perkataan dlm blog iela adalah rojak (^_^)

0 00 cercite at cOlOuRfUlL mEmOriEs:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Close
 
warna warni kehidupan - Soft Green And White Polka Template - Design By bungabungacinta