0
Komen

pic bkit bndera with family

Views


hye...oppsss mlm nie rsa nk upload pic g bkit bndera la plak..
kiteorang g blan bpe entah...tp dlm tahun nie jgak la...
best jgak la g ngan family..
huhuhu

yg nie sepupu iela n anak menakan dya...comel meh...

pic yg ke 2 nie...dri kanan my mom..pas2 mnakan,my younger sis n anak pksu cek..

pic ke 3 dri knan my sis..syifa..n hasif..

nie spupu cek yg pic no 1 tdi..

yg nie spa entah..dgan pkai sluar carik dye...bwu xcdent ke pe..
hahaha style le...
mka x cntik pon..tp ttp nak boh
hahahha


nie plak nk knjuk kta g bkit bendera la 2...ayooo...


nie pic ayah,mak adik n hasif

ishhh bdak nie msok dah 3 pic nie...
gedix aihh...hahhha
 hbis da..................................k baiiii


p/s: tq bca entry iela...penggunaan perkataan dlm blog iela adalah rojak (^_^)

0
Komen

gosip2 Adlin isytihar "PERANG" terhadap Chef Wan di FB

Views




Adlin Isytihar ‘Perang’ terhadap Chef Wan di FB!

Adlin Isytihar ‘Perang’ terhadap Chef Wan di FB!

KUALA LUMPUR – Selebriti dan pelakon terkenal, Adlin Aman Ramli, mengisytiharkan ‘perang’ dengan selebriti masakan popular, Chef Wan, ekoran kritikannya terhadap peserta Maharaja Lawak Mega (MLM) setelah tersingkir dari program terbitan Astro tersebut.
Bagaimanapun, Adlin yang berang dengan kritikan Chef Wan pada episod minggu kelapan MLM baru-baru ini mengumumkan bahawa peperangan mereka akan berlangsung menerusi laman sosial Facebook di Fan Page masing-masing.
Anak kepada pelawak terkenal, Allahyarham AR Tompel itu membidas Chef Wan yang membawa kritikannya keluar dari pentas MLM sehingga ke Facebook dan beliau akan mempertahankan diri dengan pandangannya mengenai pengkritik MLM itu sebagai juri program tersebut.
“Guys, announcing ‘A NEW BATTLE FIELD via FB FAN PAGE between ADLIN AMAN RAMLIE and CHEF WAN’.
“It seems like Maharaja Lawak Mega Platform is too small for CHEF WAN to membebel and berleter tentang betapa bersalah dan buruknya tingkahlaku ADLIN sampai dia terbawak-bawak ke dalam cyber space ni menjelaskan betapa ‘rasional’nya dia dalam semua pengucapan dan tindakannya, i’m here to defend myself and share my tots to you all on what i think of Chef Wan as a jury!,” katanya di Fan Page Facebooknya.

Juri MLM yang ditugaskan mengkritik persembahan tersebut, Datuk Siti Nurhaliza menyifatkan Adlin menggunakan ‘prop’ dengan baik namun gagal membuatnya ketawa dengan pengisian lawak jenaka yang dipersembahkan.
“Dari segi penggunaan prop tu saya puji..tapi dari segi lawak tu kurang la..takde la bang,” kata penyanyi diva negara itu.
Kemudian, mungkin mahu melahirkan rasa kecewanya terhadap persembahan Adlin, Chef Wan menyambung kritikan teruk terhadapnya dengan memberitahu Adlin hanya merapu dan meroyan di atas pentas tanpa lawak sebenar.
“Saya gelak tu bukan kerana lawak you tu, tapi gelak tu apa yang you merapu sangat..meroyan.
“That’s what I feel you know..I don’t know..merapu sangat..that makes me ketawa tau..ketawa bukan kerana lawak tu..tapi kerana merapu you tu,” kritik Chef Wan atau nama sebenarnya Datuk Redzuawan Ismail.
*Kritikan Chef Wan terhadap Adlin di Fan Page Facebooknya.
Berikut adalah di antara tulisan-tulisan Adlin yang menyerang Chef Wan yang diperoleh dari laman blog hiburan terkenal, Beautifulnara.com;
Bagaimanapun, Chef Wan yang terkenal dengan kritikan pedas dan leterannya termasuk kepada  anaknya Chef Riz, belum lagi membalas serangan terhadap Adlin di Fan Page miliknya.

p/s: tq bca entry iela...penggunaan perkataan dlm blog iela adalah rojak (^_^)

4
Komen

gelagat

Views


hye....
uollzz shat kew??dh mkn..???
iela??? iela dah....wlaupon sakit kpala ckit...mkn tetap mkn
ehh..ehhh...ehh...dgar kta ritu nk diet kew????
hihihii mmg nk diet tp bla tension nie... mlas nk pkir 2 ska mkn...hihihi
klaw korang sakit hti ke,mrah ke jdi cm iela taw..
mkn je kja...
ada g prangai iela klaw korang nk taw
klaw bosan ataw boring
jdi cm nie la
klik link nie>>>>>>>>  disini
mcm2 gelagat ada hihihi 

gelagat yg trbaru nie jp erkkk...

>
>
>
>













hahahah gelagat untuk hri nie....19/12/11


p/s: tq bca entry iela...penggunaan perkataan dlm blog iela adalah rojak (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Close
 
warna warni kehidupan - Soft Green And White Polka Template - Design By bungabungacinta